X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل
وبلاگ مهندسی صنایع دانشگاه پیام نور
اطلاعیه
نوشته شده در تاریخ پنج‌شنبه 4 مهر‌ماه سال 1392 توسط سجاد سلطانی

در صورتیکه دانشجو دارای مشکلات خاص و امکان انتقال مقدور نباشد با ارائه مدارک 
معتبر و مستند می تواند متقاضی مهمان دائم باشد ,این موضوع صرفاً با نظر شورای آموزشی  استان امکان پذیر است.

1-   دانشجویان تا شش هفته مانده به شروع نیمسال تحصیلی بعد فرصت دارند مدارک و تقاضای مهمان دائم را به مرکز/ واحد خودارائه نمایند.

2-      دانشجوی مهمان دائم می تواند تاآخرین نیمسال در مرکز مقصد تحصیل نماید ولیکن مدرک دانش آموختگی در مرکز مبدا صادر می شود.

مدارکی که دانشجودر هنگام تقاضای مهمان دائم می بایست به مرکز مبدا ارائه دهد:

- تصویر برابر اصل مدارک محل سکونت ( سند مالکیت یا اجاره نامه )

- رضایتنامه کتبی از سرپرست قانونی دانشجویان مونث

- گواهی اشتغال به کار دانشجو یاسرپرست قانونی دانشجو

- ارائه مدارک پزشکی و گواهی پزشک (در صورت بیماری دانشجو  )

- ارائه تصویر سند ازدواج (برای دانشجوی خانم که پس از قبولی در دانشگاه ازدواج نموده است .)

3-      بررسی تقاضای مهمان دائم دانشجو از مرکز برون مرزی فقط از طریق اداره کل خدمات آموزشی امکان پذیراست.

4-      مهمان دائم شدن دانشجو در طول تحصیل فقط یکبار مجاز است.



به وبلاگ مهندسی صنایع دانشگاه پیام نور
امتیاز بدهید

با تشکر از حمایت شما